20 aug Lemon drop martini

Idag har jag lärt mig en hel del om att vara besatt av demoner. Vad det finns för tecken på att man är besatt av demoner och hur man blir av med dem. Tänkte att det kanske kunde vara till nytta för många. I Göteborg finns det många enligt mig. De tillkännages genom att stå som idioter mitt i dörren när spårvagnarna stannar, de paxar flera maskiner på gymet samtidigt, de tuggar med öppen mun på bio och fiser i hissen på mornarna.

Men för er som behöver mer bevis för en s.k. besatthet kommer här lite tecken som jag hittat på det finfina internetet. 😉 med en stor nypa salt då.

Enligt spiritualresearchfoundation.org  är nästan hela världen någon gång besatt av demoner.  Nästan 30% av världens befolkning är under demonernas våld as we speak (bam bam baaaa).

Dock är det så att kvinnor har större benägenhet att bli besatta av demoner än men. Det vill säga närmare 70%  av alla besatta är kvinnor (hmmm?) en förklaring är att kvinnor på grund av deras hormoner är mer mottagliga för demoner samt att vi har sämre karma. Om ni fortfarande inte är helt säkra har jag dessutom hittat en liten checklista, behändigt va!

Så om du är besatt av demoner lider du säkerligen av följande;Dålig smak munnen, att ögonen är torra eller känns som de skall åka inåt (?), torrhet i hals, mun och läppar, oljig hud, hudutslag, och krypande känsla i huden.  Jag är nu varken präst eller exorcist men skulle med mina simpla kunskaper även kalla detta bakfylla.  Men vi går vidare, för det finns mer att lära.

Det kan även yttra sig genom smärta; huvudvärk, ryggvärk, stelhet och känslan av att bli strypt eller att ta sig ut som vätska genom kroppens nio öppningar, dvs. ögonen, näsborrarna, öronen, munnen,  penis/ vagina  och anus.  Tydligare tecken än detta är även att personen inte kan ha barn, talar med onormal röst eller djurläten och stönar. Å just det, är du gay är chansen stor att du redan är besatt. Listan fortsätter, ”gud” så intressant eller hur 😉

Men här håller jag på och pratar om dessa symptom som ni säkert hör till leda, ni vill säkert veta; Men hur blir man av med jäkeln? Jorå, hittade svar på detta med. Tur att det finns folk som hjälper en med detta. Självfallet är du som är katolsk i lite bättre odds för att klara dig ur situationen, men i övrigt behöver du ett kors att bära runt halsen, be mycket! Ha alltid ett radband med dig. Självfallet måste du hitta ett bra sätt att bära med dig både salt och heligt vatten, kanske i  någon slags plunta eller sportflaska tänker jag?

Är du lite i lataste laget men ändå behöver fylla kropp och knopp med gott. Har jag min egen husmorskur att dela med mig. Uppfriskande, stärkande och gör gott för själ och hjärta. Lemondrop martini. Den går snabbt att göra, smakar himmelskt och får var man att bli troende på liv efter döden. Vill du vara på säkra sidan kan du vid servering sjunga på ”Three little birds” av Bob Marley och twerka samtidigt. Då har du ditt på det torra.

IMG_3527CHOC7 IMG_3523CHOC7 dubbelbild-lemondrop recipe-lemondrop IMG_3569CHOC7