20 sep Melonsallad med hasselnötter, mynta & ädelost

Se nu till att krama ur det sista av värmen och det som bjuds. Detta recept är sjukt enkelt men kräva melon som har rejält med smak för att ge den där helgrymma kontrasten mellan sött, fräschör och sälta. Perfektion i sin enkelhet. Get on with it!

img_4045
img_4024-copyMELONSALLAD MED HASSELNÖTTER, MYNTA OCH ÄDELOST /1 port

Ingredienser:
Vattemelon ( skall vara smakrik!) 
Galiamelon eller Honungsmelon
en näve hasselnötter
en tumstor bit ädelost
några blad mynta
acacia honung

Gör såhär:
Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna, lägg i en torr handduk och gnugga bort det torra skalet- grovhacka. Skär önskad mängd melon i fyrkantiga kuber och arrangera dessa med myntablad emellan. Häll över nötterna, ringla honung  och smula ädelost runt om melonen. klart.